Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat

de Aletta in Mancaruri de legume, 2 Dec 2015 | 49426 vizualizari

 

Foarte, foarte, foarte gustoase!!!!!
Va recomand cu drag Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat!

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingura de faina
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

Cum se prepara Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

Ciupercile se spala si se decojesc.

Se taie in bucati mai mici sau se lasa intregi.

Ceapa se toaca marunt si se pun cateva minute la calit in 2 linguri de ulei.

Se adauga si ciupercile.

Se lasa pe foc pana cand scade apa care o vor lasa ciupercile.

Se face un sos din jumatate de lingura de faina cu 50 ml lapte si se adauga peste ciuperci cand le-a scazut apa.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se adauga si cele 2 linguri de smantana, se mai tine 2 minute pe foc.

Se presara patrunjel ( eu am avut doar patrunjel uscat)

Se poate servi cu o portie de Cartofi natur sau simpla, cu Mamaliga

Prietenii nostri de la Gustos.ro va propun sa incercati si reteta de Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel verde proaspat pentru un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Aletta 1

03.12.2015, 22:42

Rocsi

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 13:54

bune, bune!

Aletta 1

04.12.2015, 22:45

Mersi Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus